Felice Snel Management Project Assistentie

Felice Snel is een organisatietalent pur sang. Met oog voor service en een klantgerichte aanpak houdt zij overzicht over alle activiteiten en werkzaamheden. Haar kracht ligt in het leggen van verbindingen tussen mensen. Felice komt het best tot haar recht als zij werkt voor en met mensen waar zij complementair aan is.

In 1985 begon Felice haar carrière als maatschappelijk werkster. Na een aantal jaren in de zorg te hebben gewerkt kwam ze tot de ontdekking dat haar kwaliteiten meer lagen op het gebied van het organiseren, regelen en coördineren en vooral het op maat ondersteunen van de professional.

Haar administratieve en organisatorische talenten heeft zij verder ontwikkeld als officemanager, werkzaam binnen twee organisatiebureaus, waarna zij de overstap terug naar de zorg maakte als secretaresse, directiesecretaresse, coördinerend secretaresse voor de vakgroep psychiatrie en later als assistent van de geneesheer-directeur bij een grote GGZ-instelling.

In haar ervaring zijn veel zorgverleners naast het verlenen van zorg te druk met administratieve en organisatorische regelzaken. Het ondersteunen en proactief assisteren van professionals vraagt om een bepaalde werkattitude en Felice voelde zich in deze taak juist als een vis in het water. Daarom is in april 2012 Felice Snel Management- en Projectassistentie opgericht.

Felice Snel is zowel werkzaam in de non-profit als in de profit sector.

Zij kan ingezet worden op het gebied van projectassistentie, managementassistentie en organisatorische ondersteuning.